ROCKWELL AUTOMATION ROMÂNIA

Îi ajutăm pe clienţii noştri din România să atingă mai multe obiective

CU CE NE OCUPĂM

Rolul echipei noastre din România este de a face ca întreprinderile clienţilor noştri să devină mai eficiente şi profitabile. Datorită colaborării cu producători, constructori de maşini şi integratori de sistem, ne-am optimizat tehnologiile inteligente de producţie, soluţiile şi cunoştinţele pentru a îndeplini cerinţele dumneavoastră de afaceri.

Echipa vă oferă asistenţă tehnică 24 de ore, plus intervenţii din partea managerilor de conturi, inginerilor de aplicaţie şi tehnicienilor specializaţi — lucrând cu toţii la unison în sprijinul gamei noastre largi de produse, software-uri şi servicii fiabile şi inovatoare.

Contactaţi orice membru al echipei noastre pentru a vă începe drumul spre o producţie inteligentă şi o întreprindere mai bine sudată, lăsând aplicaţia Industry 4.0 să lucreze pentru dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile noastre, accesaţi site-ul nostru web global aici.

What we do

Produse

Încercaţi gama noastră largă de produse şi tehnologii de calitate

Vizualizaţi produsele noastre

Locaţie

Rockwell Automation
Bulevard Dimitrie Pompeiu 9A,
Iride Business Park,
clădirea 1, parter,
sector 2, 020335
Bucureşti, România

EVENIMENTE, FORMARE ŞI SEMINARII ONLINE

SEMINAR ONLINE: SIGURANȚA MASINILOR ÎN UTILIZARE ȘI CONFORMITATE

Siguranța oamenilor, a mașinilor și a proceselor este un element cheie al oricărei afaceri durabile. Siguranța mașinilor în uz este un instrument puternic pentru a optimiza producția și a obține o eficiență semnificativă a echipamentelor. Ca lider mondial în automatizarea în siguranță, vă vom arăta cum să îmbunătățiți siguranța, productivitatea și conformitatea! Alăturați-vă acestui webinar și aflați cum să deveniți expert in siguranță și la current cu legislația și standardele din țările Uniunii Europene, precum și aflarea știrilor din domeniul hardware-ului care inglobează siguranță.

Aflaţi mai multe


SEMINAR ONLINE: ThinManager - gestionarea eficientă a arhitecturilor de Thin Client

Nu ratați webinar-ul nostru: ThinManager - gestionarea eficientă a arhitecturilor de Thin Client, unde puteți afla modalități noi și moderne de vizualizare a aplicațiilor, economii în întreținerea instrumentelor dvs. de vizualizare, cum ar fi PC-urile și sistemele de operare asociate, securitate sporită , disponibilitatea și utilizarea mai eficientă a bunurilor dvs., precum și capacitatea de vizulaizare a tehnologiei pe tabletă sau pe telefonul mobil.

Aflaţi mai multe

DISTRIBUITORI

Vestra Industry SRL

Iride Business Park,
B-dul Dimitrie Pompei nr. 9-9A,
Sector 2, Cod Poştal 020335
Bucureşti, România
Telefon: 0231 507 410
Fax: 0231 532 905
contact@vestra.ro

http://vestra.ro/

INTEGRATORI DE SISTEM

ELASCO ELECTRONIC

Str. Pacea 41A,
710 013, Botoșani
România
Telefon: 0231 507 060
Fax: 0231 532 905
elsaco@elsaco.com

http://www.elsaco.com/

INDAS TECH

Strada Rahmaninov Serghei Vasilievici Nr.2,
Bloc 2, Ap 28, Sector 2,
Cod Poştal 020198,
Bucureşti, România,
Telefon: 021-2300245
Fax: 021-2300277
office@indas.ro

http://www.indas.ro/

CONTACTAŢI-NE

Pentru a primi un apel de la unul dintre reprezentanţii noştri sau pentru a intra în contact cu acesta, nu trebuie decât să completaţi şi să trimiteţi formularul de mai jos. Apoi, noi vă vom contacta.

Contactaţi-ne

ABONARE

Descoperiţi produse, soluţii şi instrumente rentabile şi revoluţionare, precum şi tehnologii şi servicii inovatoare prin intermediul buletinului nostru informativ Automation Today.