ROCKWELL AUTOMATION MAGYARORSZÁG

Elősegítjük magyar ügyfeleink fejlődését

TEVÉKENYSÉGÜNK

Magyarországi csapatunk azon dolgozik, hogy ügyfeleink vállalatai hatékonyabbak és jövedelmezőbbek legyenek. A gyártókkal, gépgyártókkal és rendszerintegrátorokkal való együttműködésnek köszönhetően fejlett, intelligens gyártási technológiákkal és megoldásokkal, valamint kiváló szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére egyedi üzleti igények esetén is.

Megbízható és innovatív termékeinkhez, szoftvereinkhez és szolgáltatásainkhoz munkatársaink – account managerek, alkalmazásmérnökök és műszaki szakemberek – 24 órás műszaki támogatást nyújtanak.

Munkatársaink örömmel segítenek Önnek az okosabb gyártásra és a hálózatra csatlakozó vállalati működésre történő átállás során – így Ön is élvezheti az Industry 4.0 előnyeit!

Megoldásaink részletes bemutatását lásd nemzetközi weboldalunkon.

What we do

Termékek

Ismerje meg minőségi termékeink és technológiáink széles skáláját

Termékeink megtekintése

Címünk

Rockwell Automation
Fióktelepe,
2040 Budaörs,
Liget u. 3.

ESEMÉNYEK, KÉPZÉSEK, WEBINÁRIUMOK

WEBINÁRIUM: A GÉPEK HASZNÁLATÁNAK ÉS MEGFELELÉSÉNEK BIZTONSÁGA

Az emberek, gépek és folyamatok biztonsága kulcsfontosságú eleme bármely fenntartható vállalatnak. A használatban lévő gépek biztonsága hatékony eszköz a termelés optimalizálására és a berendezés hatékonyságának lényeges fokozására. A safety automatizálás globális vezetőjeként megmutatjuk, hogyan javítható a biztonság, termelékenység és a megfelelőség! Csatlakozzon ehhez a webes szemináriumhoz, és megtudja, hogyan válhat safety szakemberré, megismerheti az európai uniós országokban a jogszabályokat és szabványokat, valamint a biztonsági hardverekről szóló híreket.

Részletek


WEBINÁRIUM: Thinmanager - a vékonykliens technológia hatékony alkalmazása

Ne maradjon le a webinárunkról! Thinmanager: a vékonykliens technológia hatékony alkalmazása, ahol új, és modern módszereket tanulhat alkalmazásainak megjelenítési lehetőségéről. Hogyan érhet el megtakarítást a megjelenítő eszközök, úgymint PC-k, a hozzátartozó operációs rendszerek karbantartásával kapcsolatosan. Nagyobb biztonság, jobb eszközkihasználás, mindez táblagép vagy mobiltelefon használatával is.

Részletek

FORGALMAZÓK

ControlTech Hungary Kft.

2040 Budaörs
Baross u.165.
tel: +36 23 445-900
fax: +36 23 445-909
info@ctech.hu

https://controltech.cz/hu/

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha szeretné, hogy munkatársaink visszahívják vagy megkeressék Önt, töltse ki és küldje el a lenti űrlapot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

FELIRATKOZÁS

„Automation Today” hírlevelünkben költséghatékony és áttörő jelentőségű termékeket, megoldásokat és eszközöket, valamint innovatív technológiákat és szolgáltatásokat mutatunk be.